Osman Özgür İlkokulu

WEB https://osmanozgurilkokulu.meb.k12.tr
Adres : OSMAN ÖZGÜR İLKOKULU Gerzele Mh. Hakkı Dereköylü Caddesi No.42 Merkezefendi / DENİZLİ
VİZYON : Araştırmacı,bilgiye ulaşan, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen, değerlerine bağlı, yaşam boyu öğrenmeyi benimseyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin, eğitim teknolojilerinden faydalanarak, toplumumuzun değişen eğitim ihtiyacında öncü olacak, çok yönlü bilgi ve beceri ile donanmış, milli değerlere bağlı, bilgiyi kullanan, akademik başarısı en üst seviyeye gelmiş, geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İlkokul Tam Gün
Saatler : 09:00 14:40
Isınma : Doğalgaz-Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Denizli Büyükşehir Belediyesi 24 ve 34/3 nolu özel halk otobüsleri ve Akkonak-Yeşilköy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : GERZELE M HAKKI DEREKÖYLÜ C NO 44 MERKEZEFENDİ DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Denizli ili Merkezefendi ilçesi Gerzele mahallesinde bulunmaktadir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :